Reklámajándék

A Valio-Plastics Kft. célja, hogy ne csak minőségi termékekkel segítse partnerei munkáját, hanem olyan szakmai tudást adjon át, amely minden területen előmozdítja az ügyfelek sikeres piaci működését. Ezért olyan vállalkozások és szakemberek segítségét kértük, akik több évtizedes tapasztalatuk révén biztos támpontot nyújtanak az üzleti életben való eligazodásban. Legyen szó akár vállalkozásfejlesztésről, akár pályázatokról vagy egyéb, reprezentációs tevékenységekről, választott szakértőink segítenek Önnek abban, hogy cége sikeresen működhessen.

A megfelelő reklámajándékok kiválasztásában való eligazodást a Golding Kft. segíti.


Év végi céges ajándékok

5 javaslat, hogyan ajándékozzunk B2B Nem akarunk és nem is tudunk ajándék ötleteket adni, mert minden reklámajándék és prémium ajándék kiválasztása cégfüggő, célcsoport függő, marketing stratégia függő és budget függő. Ami az év végi ajándékozás kapcsán ma eszünkbe jutott, azt írtuk le 5 pontban: 1. Ne várjuk meg a Mikulást az ajándékozással! Mikulás környékétől már őrült forgalom lesz, alig tudjuk… Bővebben »

Rendezett iroda – hatékony munkavégzés

Úgy érzi, hogy nem eléggé hatékony a munkavégzése? Szakértők is egyetértenek abban, hogy a rendetlen környezet zavaros gondolkodásra utal. Mi adunk 6 egyszerű tippet, hogy hogyan csökkenthetné a rendezetlenségből adódó stresszt és ezáltal hogyan tudná figyelmét arra összpontosítani, amire a munka során valóban szükséges. 1. Indítson tiszta lappal Mielőtt kialakítaná az új szokásait, javasoljuk, hogy pakoljon le… Bővebben »

Nylon, PP, szőtt, nem szőtt

Sok évnyi eszmecsere után Kaliforniában 2014. október 2-án betiltották az egyszer használatos műanyag zacskók használatát az élelmiszerboltokban. A szupermarketek számára csak 2015-re, a gyógyszertárakban pedig 2016-ra irányozták elő a tiltást és mondhatjuk, hogy Amerika messze van és Európa még nem tart itt, tehát ezzel nem kell foglalkoznunk. Ez igaz, azonban ez csak az első lépés, melyet minden bizonnyal további… Bővebben »

Reklámadó / reklámajándék

Utánanéztünk, hogy az új reklámadó vonatkozik-e a reklámajándékokra, a reklámajándék forgalmazókra 1.) A 2014.évi XXII. (Reklámadóról szóló) törvény alapján a reklámajándék nagykereskedések nem minősülnek Közzétevőnek, mert egyrészt a tevékenységük nem szerepel a törvényben felsoroltak között, másrészt a termékeiket nem „teszik közzé”, hanem azokat gyártás után átadják a Megrendelőnek. 2.) A forgalmazott termékek a törvényben nem szerepelnek (sem emblémázással sem… Bővebben »