Csomagolás, kiszállítás

Tapasztalataink alapján a műanyag síklemezeken keletkezett sérülések többsége a nem megfelelő szállítás következtében jön létre. Így bár tárolhatjuk őket megfelelő, tiszta környezetben, választhatjuk a legjobb minőséget, ha azonban a szállításhoz való összekészítés, valamint a le-és felrakodás nem megfelelő, mindezekkel semmit sem érünk.

A műanyag lemezek kényes termékek, így a velük való munka is nagy szakértelmet és odafigyelést igényel. Legyen szó bármely műanyag lemezünkről – PMMA, Pet-G, San, A-Pet, Aluminium Composit Panel, Hips, Polikarbonát, Kapa Plast, Foam-X – vagy egyéb termékünkről – fóliák, betűpalást rendszerek, alumínium profilok – nagy figyelmet fordítunk arra, hogy szállításnál az összes lehetséges hibát kikerüljük. Műanyag lemezeinket ezért mindig fektetve, megfelelően csomagolva szállítjuk, nagy gondot fordítva arra, hogy ne csúszkáljanak.

A termékek sérülésmentes  állapotban történő átadása miatt csak olyan fuvarozókkal dolgozunk, akik több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek reklámipari alapanyagok szállításában!

Bővebb információért tekintse meg a lenti videót és vegye fel velünk a kapcsolatot.