Szakmai segítségnyújtás

A Valio-Plastics Kft.-t azzal a céllal alapítottuk, hogy a magyar piaci igényekhez igazított termékkínálattal, valamint kiemelkedő szakmai tudással segítsük a reklámipar területén elhelyezkedő cégek színvonalas működését.

Műanyag síklemezeink – PMMA, Pet-G, San, A-Pet, ACP, Hips, Polikarbonát, Kapa Plast, Foam-X  -, fóliáink – öntött, vinil, hengerelt és lamináló fólia – és kiegészítő termékeink biztos megoldást nyújtanak a könnyű feldolgozhatóság és minőség tekintetében.

Egy vásárló számára azonban a minőség mellett a megbízhatóság, pontosság és szakértelem ugyanolyan fontos szempont. Ezért cégünk mindezt egyszerre kínálja Önnek.

Fontosnak tartjuk azt, hogy a megfelelő választás érdekében az adott terméknek ne csak az előnyeit, hanem esetleges veszélyeit is ismertessük, és ezáltal partnereinket megóvjuk azoktól a kellemetlen helyzetektől, amelyek a szakértelem hiányából fakadhatnak, és emellett megtaláljuk azt az optimális megoldást, amely az adott célnak megfelel.

A személyes szakmai tanácsadás lehetősége mellé ajánljuk Műanyag valamint Fólia tudástárunkat, amelyekben további támpontokat, tippeket és tanácsokat nyújtunk mind az optimális anyagválasztás, mind pedig a feldolgozás tekintetében.

Ha Önnek fontos a mindkét fél számára előnyös partneri kapcsolat kiépítése, a megbízhatóság, pontosság és minőség, jó helyen jár.