Bemutatkozás

A Valio-Plastics Kft.-t azzal a céllal alapítottuk, hogy kiemelkedő szakmai tudásunkkal, valamint minőségi termékeinkkel segítsük a reklámipar területén elhelyezkedő cégek színvonalas működését. Szolgáltatásaink és termékeinek körét az alapján a több évtizedes tapasztalat alapján határoztuk meg, amelyet a piacon való munkával töltöttünk. Ez idő alatt összegyűjtöttük mindazokat a hiányosságokat, amelyekre megoldást kínálunk, valamint mindazokat az erősségeket, amelyeket még tovább fejlesztettünk.

A kifejezetten reklámipari tevékenységre szánt műanyag lemezeinket – PMMA, Pet-G, San, A-Pet, ACP, Hips, Polikarbonát, Kapa Plast, Foam-X–  fóliáinkat – öntött, vinil, hengerelt és lamináló fólia- , valamint kiegészítő termékeinket – műanyag ragasztók, polírozók, betűpalást rendszer, alumínium profilok a magyar piaci igényeket felmérve válogattuk össze, hogy ezáltal mind minőségben, mind választékban a legjobbat nyújthassuk.

Célunk, hogy a minőség és megbízhatóság mellett szakmai támogatást is nyújtsunk mind a piacon működő, mind pedig külső partnereinknek, ezért a személyes szaktanácsadás lehetősége mellé létrehoztuk Műanyag és Fólia Tudástárunkat, ahol minden szakember támpontot talál mind az anyagválasztáshoz, mind pedig a feldolgozáshoz.

Emellett hírlevelünkben is rendszeres tájékoztatást nyújtunk szakmai hírekről, újdonságokról, feldolgozási tippekről és tanácsokról.

Miért vagyunk jó választás?

Mert minőséget kínálunk
– az anyagok
– az elvégzett munka
– szakértelem
– szakmai tanácsadás
– rövid, pontos határidők
– megbízhatóság
– hazai és nemzetközi piacokon való részvétel tekintetében a reklámipari alapanyagok kereskedelemének területén.