Valio-Plastics betűpalást rendszer

Egy háromdimenziós reklám elkészítése során a legfőbb célunk, hogy az üzenet, amit közvetíteni akarunk, valóban a  megfelelő tartalommal érjen el a potenciális vevőkhöz. Ezt segítik az olyan vizuális elemek, mint a szín, a stílus, a méret és persze a megfelelő alapanyag, ami a tartósság legfontosabb pillére.

A betűreklámok előlapjának alapanyaga általában extrudált plexi (PMMA), a hátlapé habosított PVC vagy alumínium kompozit panel. Az ezeket összetartó váz a betűpalást, amelynek nagyon nagy szerepe van a megfelelő stabilitás elérésében, hiszen az egész betű szerkezetét adja. Ennek az alapanyaga általában alumínium, ami könnyen alakítható, megmunkálható, emellett fajsúlyra könnyű és rendkívül ellenálló, így biztos, hogy kültéren is hosszú távon flehasználhatóak.

A Valio-Plastics Kft. által forgalmazott almumínium betűpalástok 0,5 mm vastagságúak, és 30-200 cm magasságú betűk elkészítéséhez alkalmasak. A különböző szélességi méretek, a széles színválaszték, valamint fényes és matt kivitel lehetővé teszik a legkülönfélébb betűreklámok elkészítését.

3D szélprofilok:

Az általunk forgalmazott alumínium 3D szélprofilok a 3D profilok kiegészítő elemei, 0,5 mm vastagságban, 30 mm szélességben elérhetőek, 30- 200 cm magasságig.

Bővebb információért vegye fel a kapcsolatot velünk.


Regisztráljon, vagy lépjen be!

  • Bővebb információ termékeinkről
  • Részletes árlista
  • Egyedi ajánlatok
  • Feliratkozás hírlevélre


Letölthető dokumetumok:

Teljes árlista
Valio-Plastics betűpalást rendszer