Pályázatok

A Valio-Plastics Kft. célja, hogy ne csak minőségi termékekkel segítse partnerei munkáját, hanem olyan szakmai tudást adjon át, amely minden területen előmozdítja az ügyfelek sikeres piaci működését. Ezért olyan vállalkozások és szakemberek segítségét kértük, akik több évtizedes tapasztalatuk révén biztos támpontot nyújtanak az üzleti életben való eligazodásban. Legyen szó akár vállalkozásfejlesztésről, akár pályázatokról vagy egyéb, reprezentációs tevékenységekről, választott szakértőink segítenek Önnek abban, hogy cége sikeresen működhessen.

Az aktuális, kis-és középvállalkozások számára kiírt pályázatokban való eligazodást a Magyar Pénzhíd Pályázatíró Kft. értékesítési igazgatója, Berecz Balázs segíti.


Eszközbeszerzés és építés – FONTOS! új pályázati információk

A Ginop-123 kombinált pályázat múlt heti megjelenése után hétfőn újabb kapacitás bővítő pályázatok jelentek meg, a 2015-ből már ismert Ginop-121 és a Ginop-122. A pályázati kiírásokban van néhány jelentős pozitív változás, melyekről az alábbiakban olvashat. Mindhárom pályázat hasonló célt támogat, a legfontosabb tudnivalók a következők: 1. Termelő tevékenységet fejlesztő mikro-, kis- és középvállalkozások • Pest… Bővebben »

Mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképességének növelése

Tisztelt Bartucz Mariann! A napokban megjelent a GINOP-8.3.1-16 Mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképességének növelése célú hitelprogram. Az alábbiakban összefoglaljuk a legfontosabb tudnivalókat: Mire lehet pályázni? FONTOS! A következő típusú beruházásokra kizárólag jelen támogatás igényelhető 2020-ig, ezért feltétlen érdemes igényelni: Telephelyfejlesztés korlátozás nélkül (új épület építés, meglévő átalakítása, bővítése, felújítása). Haszongépjármű beszerzés (személygépjármű beszerzés nem támogatható,… Bővebben »

Valóban kötelező lesz a pályázóknak a közbeszerzés?

A Parlament elfogadta az új 2015. évi CXLIII. törvényt a közbeszerzésekről, amely 2015. november 1-jétől lép hatályba: bizonyos feltételek teljesülése esetén a támogatott vállalkozásoknak is kötelezővé teszi a közbeszerzést. Az alábbiakban leírjuk a lényeget, amit a szabályozás jelenlegi állapotában biztosan tudni lehet. Hogyan szól a törvény pályázati támogatásokat érintő új szabálya? 25 millió forint és nagyobb támogatási… Bővebben »

Milyen pályázatok jönnek még idén?

Jelenleg továbbra is két eszközbeszerzés pályázatból (GINOP-121-részletek itt, és GINOP-122-részletek itt) és egy külföldi piacon való megjelenést támogató pályázatból (GINOP-131-részletek itt) igényelhető támogatás. Folyamatosan dolgozzuk fel a hozzánk beérkező igényeket. Igyekszünk rendszeresen hírleveleinkben is praktikus ötleteket megosztani azzal kapcsolatban, hogyan érdemes gondolkodni a teljesen új pályázati feltételekkel kapcsolatban. Közben folyamatosan alakul a további pályázatok megjelenésének menetrendje. Az alábbiakban röviden összefoglaljuk, mire lehet számítani… Bővebben »

Pörögnek a pályázatok

Nem sokkal a kisebb (GINOP-122) eszközbeszerzés pályázat erős területi szűkítését követően a nagyobb (GINOP-121) pályázatot 2015. szeptember 18-ával le is zárják. Mindkét esetben a források kimerülése a hivatalos tájékoztatásban szereplő indoklás annak ellenére, hogy ezeket a pályázatokat két évi folyamatos nyitva tartással hirdették meg. Nézetünk szerint az előállt helyzet mindenképp rövid magyarázatra szorul. A gyakran ismételt kijelentés, miszerint az… Bővebben »