Műanyagok reklámhordozóként

Műanyagokat számtalan reklámhordozó alapanyagaként használjuk, úgy, mint betűreklámok, thermoformázott termékek, világító információs táblák.

Ezen célokra leggyakrabban két műanyagot szokás használni, és ezek pedig pedig nem mások, mint az akril és a polikarbonát. Mindkettő megfelelő fényáteresztési képességgel rendelkezik, valamint thermoformázás révén egyszerűen formázhatóak.

Mindkettő elérhető UV védett formában is, ezáltal kültéren is egyszerűen hasznosíthatóak.

A leggyakrabban betűreklámok alapanyagaként használják őket, CNC marással pedig egyszerűen tovább formázhatóak.

Az akril kiemelt UV stabilitást tud nyújtani, valamint fényáteresztési képessége még jobb, mint a polikarbonáté. A polikarbonát azonban tartósabb, mint az akril, igy kisebb az anyag sérülésének a kockázata installálás során.

Mindkettő anyagot előszeretettel használják világító reklám berendezésekhez, például különféle éttermi menük megjelenitéséhez.

Mire érdemes hablemezt használnunk?

A hablemezek könnyű anyagok, és általában kiváló nyomtatási tulajdonsággal rendelkeznek. Ez ideálissá teszi őket a különféle, rövidebb felhasználási időre szánt reklámhordozók alapanyagának.

A KAPA és Foam-x például egyszerűen nyomtathatóak, emellett vágással könnyedén a kivánt formára alakithatóak. Emelett számos szinben és vastagságban is elérhetőek.

Kérdésed van azzal kapcsolatban, hogy melyik műanyagot válaszd munkádhoz? Akkor vedd fel velünk a kapcsolatot!