Műanyagok polírozása – mire figyeljünk?

Műanyagok tisztításánál mindenképpen figyelembe kell vennünk, hogy a műanyag karcállóság szempontjából érzékenyebb, mint a hagyományos üveg, ezért nem mindegy, milyen tisztítóval és milyen egyéb eszközzel látunk neki a munkának. Alapból kerülnünk kell az olyan szereket, amelyeket üveghez használnak, mivel a bennük lévő ammónia jelentősen roncsolja a műanyag felületét.

Válasszunk olyan tisztítószert, amelyet kifejezetten műanyagokhoz készítettek, különben a tisztítani kívánt műanyag még rosszabb állapotba kerülhet, mint amilyen a tisztítás megkezdésekor volt.

Cégünk egy olyan három darabból álló polírozó szettet ajánl, amely kifejezetten műanyagok tisztítására lett gyártva, a legenyhébb karcolástól az egészen erős sérülések eltüntetésésig.

Azonban ügyeljünk arra, hogy ahhoz, hogy tényleg megfelelő legyen a tisztítás, minden lépésre figyelni kell. Valamint arra is ügyelj, hogy polikarbonáthoz nem használhatod. Fontos, hogy a karcolásokra merőlegesen vidd rá a terméket, és körkörös mozdulatokkal oszlasd szét. Emellett fontos, hogy – amennyiben nem polírozógéppel dolgozunk – milyen törlőanyagot használunk a tisztításhoz.

Tudj meg többet Valio-Shine termékcsaládunkról.

 

Valio-Shine 1

Antisztatikusságot és portaszítást biztosít.

Gyengéden és karcolásmentesen tisztítja a műanyag felületét – extrudált vagy öntött plexi, Pet-g, SAN stb- , használata csillogó ragyogást eredményez. Hosszútávon megvédi a műanyagot a foltoktól és a karcolástól.

Valio-Shine 2

Finom karcolások eltüntetésére!

A Valio-Shine2 visszaállítja a műanyagok – extrudált vagy öntött plexi, Pet-G, San stb. -eredeti megjelenését. Eltávolítja a karcolásokat, opálosodást és kopásta műanyag felületéről, helyreállítja a kopott, elszíntelenedett műanyagot.

Valio-Shine 3

Erős karcolások eltüntetésére!

A Valio-Shine3 eltávolítja az erős karcolásokatés kopásokat a legtöbb műanyag felületéről – extrudált és öntött plexi, San, Pet-g stb., azonban, mivel a termék koptató anyagot tartalmaz, ne használja szemüvegen,polikarbonáton vagy bevont műanyag felületen.

Teljes eredményért használja a Valio-Shine 2 és Valio-Shine 1-el együtt!

Szívesen megtudnál még többet az anyagról? Akkor vedd fel velünk a kapcsolatot!