Hogyan ösztönözhetsz vásárlásra display-el?

Manapság hatalmas verseny van a cégek között, mindenki azért küzd, hogy az a márka, amelyet ő képvisel, minél jobban és minél hosszabb távon megragadjon a vásárlók fejében. De hogyan tudjuk ezt elérni?

Az eladás serkentésére – amely minden cégvezető legfőbb álma –, a legkülönfélébb eszközök állnak rendelkezésünkre. Ám az egyik legjobb és legköltségkímélőbb megoldás a plexi vagy polisztirol display-k használata, amelyek a legkülönbözőbb színekben és változatokban keltik fel a vásárlók érdeklődését.

Hogyan működik?

Egy dizájnos, megfelelő grafikai elemekkel ellátott display nemcsak felkelti a potenciális vásárló figyelmét, de ha valóban kreatívak voltunk, egyrészt vásárlásra ösztönöz, másrészt, hosszú távon is megragad az emlékezetében – így biztos, hogy nemcsak alkalmi, hanem visszatérő vásárló lesz. Ezek a reklámeszközök lehetnek pultok tetejére kitett hordozók, falra szerelhető tartók, álló tartók és még sorolhatnánk – de az biztos, hogy az egyik legjobb módszert jelentik arra, hogy felhívjuk a potenciális vásárlóink figyelmét.

Display-k az üzletekben:

Az akril vagy polisztirol POP display-t nagy sikerrel alkalmazzák üzletekben – ezek a logóval és felirattal ellátott hordozók nagy százalékban hozzájárulnak egy-egy termék eladásához, mivel egy ütős dizájn nagyon jól felhívja a termékre a figyelmet. Lehet szó akár egy ember nagyságú hordozóról, akár csak egy kis jelzőről, a megfelelő grafikai elemekkel ellátott display biztos sikert jelent!

Display speciális ajánlatok reklámozására:

Különleges ünnepek előtt, úgy, mint húsvét vagy karácsony, tudjuk, hogy jelentős mértékben megnövekedik a vásárlások száma – és az üzletek közötti, vásárlókért folyatott verseny is. Ebben a versenyben vonzóvá tehetjük termékeinket és üzletünket egy olyan figyelemfelkeltő display-el, amely hosszú távon is nyomot hagy a vásárló emlékezetében – így biztos, hogy nemcsak egyszeri vásárlásra ösztönözzük a vevőt.

Display-k a kereskedelmi rendezvényeken:

A különböző expokon, kiállításokon használt, pultokra kihelyezett display-k remek módot adnak az önreklámra, a cég termékének és szolgáltatásainak bemutatására. Emellett, elhelyezhetünk rajta olyan kis rekeszeket is, amelyek alkalmasak saját névjegykártyáink kitételére is. Ezt a fajta display is elérhető a legkülönbözőbb színekben és dizájnokban, így ha jó tájékoztató anyaggal töltjük fel, biztos a siker!

Az alacsony kivitelezési költségből előállítható akril vagy polisztirol hordozók a legjobb választást jelenthetik éttermek, bankok, hotelek számára is, szolgáltatásaik promótálására.

Bővebb információért vegye fel velünk a kapcsolatot!