FOAM-X

A FOAM-X hablemez alacsony sűrűségű poliuretán hab-maggal rendelkezik, felületét pedig többrétegű sima papírbevonat alkotja, aminek köszönhetően tökéletesen felhasználható síkágyas UV- és digitális nyomtatáshoz, valamint ragasztáshoz. Tartós és könnyen feldolgozható, vágható és alakítható, ezért ha beltéri reklámhordozóról van szó, ez lesz a tökéletes választás!

Felhasználás

Népszerű választás beltéri reklámoknál, például kirakati dekorációk, táblák, képkeretek, modellek, PoS és PoP reklámok készítésénél.

A poliuretán tulajdonságai

Dimenzionális stabilitása kiváló, ellenáll a magas hőmérsékletnek (100 °C hosszútávon), oldószer alapú ragasztók és festékek problémamentesen applikálhatók a felületére, könnyen vágható manuálisan és géppel egyaránt, nem esik szét, és nem reped a magja.

Tanácsok

A FOAM-X hablemez manuálisan és géppel is tökéletesen vágható. A gépi vágás előnye, hogy munka közben nem keletkezik por és szilánk.

Annak érdekében, hogy a nyomtatott FOAM-X lemez vékony és finom tintarétege védve legyen és sokáig sérülésmentes maradjon, érdemes mindkét oldalon laminálni vagy UV ellenálló lakk keményítővel bevonni a felületét.

A FOAM-X felülete magas felbontásban nyomtatható, azonban a magas oldószer tartalmú tintákat kerülni kell, és kifejezetten óvatosnak kell lenni víz alapú tinta használatánál, hogy ne mosódjon el a kép.

Szeretnél többet megtudni erről az anyagról? Akkor vedd fel velünk a kapcsolatot!